Menu

Kampflytning

image

Flytning af kampe i serie 3 og opefter

For at flytte disse kampe, skal det først aftales med modstanderens træner. Husk at få navn og kontaktoplysninger på vedkommende.

Dernæst søger man om kampflytning hos DBU Fyn via denne formular. Man får en bekræftelse på mail, når kampen er flyttet hos DBU Fyn.

OBS!

  • Ansøgning skal være DBU Fyn i hænde senest 10 hverdage før oprindelig spilledato eller 10 hverdage før ny spilledato (hvis kampen ønskes spillet tidligere).
  • Klubberne skal ikke kontakte dommeren, hvis en kamp bliver flyttet. Det sørger DBU Fyn for.
  • Jo senere et kampændringsønske sendes, jo større er risikoen for, at kampen ikke kan flyttes (af hensyn til dommerpåsætningen).

Flytning af øvrige kampe

Disse kampe kan flyttes via KlubOffice uden forudgående kontakt til modstanderen. Vi menuen Turneringer og hold > Kampflytning > vores ønsker > sender man nemlig en anmodning om kampflytning, som modstanderen så kan acceptere i deres KlubOffice. Gør de det flyttes kampen automatisk. Modstanderen har op til 14 dage til at godkende/afvise (de fleste gør det hurtigere) - sørg derfor altid for at anmode om flytning så tidligt som muligt. Du får besked på mail, når modstanderen accepterer/afviser. Reagerer de ikke inden 14 dage, afvises anmodningen automatisk.

Er ovenstående ikke muligt, aftales kampflytning med modstanderen (husk at få navn på personen det aftales med), hvorefter der sendes besked om kampflytning til DBU Fyn på info@dbufyn.dk. Oplys kampnummer, og hvem kampflytningen er aftalt med.

OBS på solnedgang

Når kampe flyttes er det vigtigt at tage højde for solnedgang. Find solnedgangstider her.

 

Luk