U15 Drengene tilbage på sejrssporet

image Sammenhold gør stærk! Sådan har det været i Aunslev IF i årtier - og sådan vil det også være fremover
Jesper Elgaard Christensen
09. maj 2016 kl. 22:48
Forrige lørdag skulle Aunslevs U15 Drenge forsøge at revanchere pokalnederlaget til Marienlyst. Det skulle gå ud over bundproppen fra Søhus Stige, hvilket alle var helt indstillet på! Læs referat fra kampen lige her

Kampen startede lidt nervøst fra begge sider, men som minutterne gik fik hjemmeholdet bedre fat, og specielt på højre siden. Flere gange havde Sylvester Bækkelund, Andreas Dalsgaard, og Theis Olsen held med at spille bolden mellem Søhus Stiges stopper og back, hvilket var til gavn for lynhurtige Simon Karlsson som havde et par store muligheder, desværre manglede den sidste skarphed i afslutningerne.

Til trods for større overvægt i spil og chancer, var det alligevel Søhus Stige der kunne bringe sig i spidsen, efter en placeringsfejl i værternes forsvar. Lidt ufortjent 0-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

I pausen blev der snakket om bare at fortsætte det positive spil, for så ville scoringer være uundgåelige.

Forudsigelsen viste sig at holde stik. Kort inde i 2. halvleg stod Johannes ”Agger” Bonifacini Jensen helt rigtigt placeret inde i feltet efter et hjørnespark, og med skulderen bragte han balance i regnskabet, hvilket virkelig gav blod på tanden hos de hvidblusede.

Resten af halvlegen stod der Aunslev på sagerne. Defensiven stod godt, og havde ingen problemer med at afvise de lange bolde der kom, midtbanen blev ved med at sætte kanterne op til muligheder, og det profiterede Hjalte Søholm af. Theis Olsen stak ham i dybden, og Hjalte scorede sikkert til 2-1. Mange troede der var dømt en fejlagtig offside, men efter 15-20 sekunder fandt alle parter ud af at der var dømt mål, til stor jubel for hjemmeholdet.

Sylvester Bækkelund kom også på scoringstavlen efter en rigtig flot solotur, som blev afsluttet med venstrebenet ude for Søhus Stige keeperens rækkevidde.

Sidste søm i kisten slog Theis Olsen, som efter en flot kamp på midtbanen hamrede bolden fladt ind fra 20 meters afstand.

Dermed endte det med den forventede Aunslev-sejr.