U15 drengene sluttede af med manér

image Sammenhold gør stærk!
Jesper Elgaard Christensen
22. juni 2016 kl. 08:53
I lørdags spillede klubbens U15 drenge sidste kamp i foråret. Slaget stod mod Dalum og var en direkte kamp om 2. pladsen.

Efter en skøn 2-1 sejr mod et stærkt Kerteminde hold, 5-3 sejr over Marienlyst, og 0-0 mod rækkens duks, hvor det snildt kunne være blevet til en sejr, så skulle klubbens U15 drenge ud og sikre sig andenpladsen i række mod de direkte udfordrer fra Dalum.

Drengene kunne nøjes med uafgjort, men det var man absolut ikke tilfredse med foran et, IGEN, talstærkt hjemmepublikum.

Solen stod højt, cafeteriet var rykkes udendørs, og klubbens fremtid skulle prøve vise vejen for de to seniorhold der skulle spille senere på dagen. Drengene havde heldigvis sat sig for at vise de fremmødte det bedste spil holdet under nuværende cheftræner til dato har vist.

Fra starten af kampen satte drengene Dalum under et voldsomt pres. Andreas Dalsgaard og Theis Olsen dominerede den centrale midtbane totalt, og fik gang på gang sat Simon Karlsson og Tobias Gandrup på henholdsvis højre og venstre kant i scene.

Kampens første mål blev sat ind af Jeppe Olsen som i nogle kampe havde vikarieret i målet da Andreas Bartel og Christoffer Andersen havde været ude med henholdsvis sygdom og et brækket håndled. Til dagens opgør var Andreas Andersen dog blevet sin sygdom kvit, og indtog derfor kassen. Jeppe havde fået trænerens tillid i front efter et rigtig stærkt indhop i seneste kamp mod Munkebo, og den tillid takkede han for ved at bringe holdet foran med 1-0 efter en sikker træffer. En velspillende Andreas Dalsgaard assisterede.

Kort efter udbyggede selv samme Jeppe Olsen føringen da han køligt og resolut sparkede bolden forbi en sagesløs keeper i Dalum-målet. Assistenten kom endnu engang fra Andreas Dalsgaard efter et godt raid frem ad banen.

2-0 var stillingen ved pausen, og her blev der snakket om at holde fast i det voldsomt gode spil, og pres der var blevet lagt for dagen i 1. halvleg.

I anden halvleg fortsatte de gode takter. Den hårdt arbejdende defensive midtbanespiller Sylvester Bækkelund tog turen fremad banen, og med venstre benet passerede han en keeper som så lidt skidt ud i situationen.
Kort efter gjorde indskiftede Hjalte Søholm det til 4-0 på rigtig angriber manér, med en resolut afslutning i feltet.

Kort før tid scorede Theis Olsen sæsonens mål på Aunslev Stadion. Erobre selv bolden på midten, og med sit gode overblik ser han at keeperen er lidt ude af målet. Fra cirka 40 meter klasker han bolden i kassen, til kæmpe jubel for holdkammerater, trænere, og det fantastiske AIF publikum. 5-0.

Desværre fik dette flotte mål ikke lov til at sætte punktum. I overtiden reducerede Dalum nemlig efter en dødbold.

Til trods for dette lidt irriterende mål sejrede vi sikkert og spillede sæsonens bedste kamp, en god ting at slutte sæsonen af med!

En kæmpe tak skal lyde til de evigt opbakkende forældre uanset om det er hjemme eller ude. Det er en uvurderlig støtte i kommer med hver gang!