Overtidsscoring hindrede U15-sejr

image Pausen blev som sædvanligt brugt på taktiske justeringer samt en tår vand i den bagende sol
Jesper Elgaard Christensen
10. maj 2016 kl. 23:16
I lørdags skulle klubbens U15 drenge endnu engang i aktion - denne gang ude mod Dalum. Læs trænerens referat af kampen lige her.

Kampen var en topkamp mellem nr. 2 og nr. 3. Før opgøret lå Dalum et point over os, og derfor var alle indstillet på at arbejde stenhårdt for at overhale dagens modstander.

Kampen startede jævnbyrdig en smule nervøst. Begge hold lavede lidt småfejl på midtbanen. De fejl blev heldigvis kun kostbare for Dalum.

Efter to gode muligheder til henholdsvis Simon Karlsson og Hjalte Søholm var det spidsangriber Tobias Gandrup som efter 10 minutters spil kom først på måltavlen. Førnævnte Karlsson kom igennem på venstresiden og efter en god dribletur serverede han bolden til en helt fri Gandrup, som sikkert sparkede kuglen i nettet.

Minuttet efter var Hjalte Søholm tæt på at udbygge føringen. Hjalte vender flot af på sin direkte modstander (på rigtig Junior manér) og sætter ham helt af i højresiden. Derefter går turen ned mod Dalum-keeperen, men desværre strøg afslutningen lige forbi målet.

Efter et kvarters spil koster en fejl på midtbanen desværre. Forsvaret når ikke rigtig på plads, og det udnytter Dalum.

Lige før pausen kunne hjemmeholdet faktisk have nappet føringen, men en stærkt spillende Christoffer Andersen i målet var vågen, og reddede sikkert bolden fra at gå i nettet. Derfor 1-1 efter første halvleg.

I pausen blev der snakket om at vi skulle sidde tættere på deres midtbane, så de ikke fik for meget plads til at fordre deres angribere.

Få minutter inde i anden halvleg havde vores drenge en kæmpe mulighed for endnu engang at bringe sig i front. Simon Karlsson kommer helt fri igennem på venstrekanten efter en lækkert aflevering fra Theis Olsen. Simon er desværre ikke koldblodig nok, og sparker bolden i sidenettet, til stor ærgrelse for den flotte skare af AIF-sympatisører der havde taget turen til Dalum i det flotte forårsvejr.

Frem til slutningen af kampen bølger tingene lidt frem og tilbage, men uden scoringer. Det skulle der dog vise sig at blive lavet om på i kampens sidste ti minutter.

Theis Olsen med endnu en sukkerbold i dybden, denne gang til Hjalte Søholm, som koldt og energisk sender bolden under en fremstormende Dalum-keeper. 2-1, og dermed troede de fleste at vores gutter at vi ville løbe med sejren, men næ nej!

Fire minutter inde i dommerens tillægstid (HVOR KOM AL DEN TID FRA?), blev vi fanget for højt oppe på banen, og identisk med vores 1-0 scoring, udlignede Dalum til 2-2. Skuffende, bittert, og voldsomt frustrerende. Kampen blev lige efter fløjtet af. Dog kunne vi trøste os med at vi holder snor i Dalum, og dermed stadig kan nå i top to.

Halvdelen af forårssæsonen er nu færdigspillet, og vi møder derfor Kerteminde i næste kamp. Der fløjtes op til kampstart i Kerteminde kl. 18.00. Første opgør mod de blåblusede resulterede i en 6-2 sejr på hjemmebanen i Aunslev. Vel mødt! ;)