Menu

Julefodbold i Aunslev 1. juledag

image
Lau Krogshede
07. december 2021 kl. 20:08
Alle AIF'ere og deres familier ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Traditionen tro er der julebold den 25. december

Julebold den 25. december - vi mødes omklædt i klubben kl. 11.00

Vi forstår at hygge i AIF, og i den forbindelse spiller klubbens traditioner en vigtig rolle. Efter en aflysning i 2020 vil der igen i år blive arrangeret julebold lørdag den 25. december og selvfølgelig er ALLE er velkommen. Traditionen tro spiller vi ”ung mod gammel” og løjerne plejer at tage en god times tid.

Som altid spiller vi udendørs – uanset vind og vejr. Så husk varmt tøj og medbring gerne en gang at drikke, så vi efterfølgende alle sammen lige kan runde julekampen af i klublokalet.

Vi håber at se så mange som mulig – små som store, ung som gammel, dreng som pige.

OBS: Vi følger selvfølgelig corona situationen og aflyser naturligvis julebolden hvis myndighederne anbefaler dette.

Glædelig jul og godt nytår til alle AIF'ere

Der skal lyde en særlig tak til alle klubbens frivillige, som i det forgangne år har gjort et stort stykke arbejde, og på den måde er med til at få fodbolddagligdagen i Aunslev IF til at hænge sammen - dette til stor glæde og gavn for alle vores medlemmer. Ingen nævnt og ingen glemt.

En god og velfortjent julepause skal nu bruges på at tanke ny energi og lade batterierne op, så vi sammen kan vende tilbage i 2022 og forsætte de mange kampe der nu engang venter i lille fodboldklub - både på og udenfor banen. 

Glædelig jul og godt nytår til alle i og omkring klubben.

På bestyrelsens vegne

Mvh.
Lau Krogshede
Formand - Aunslev IF Fodbold

Luk