2. holdet hentede flot sejr

image
30. april 2021 kl. 12:37
Aunslev IF - FC Campus 3-0 (1-0)

Der ventede klubbens 2. hold en svær opgave da rækkens tophold fra Odense torsdag aften lagde vejen forbi Aunslev Stadion. FC Campus havde i de tre første kampe hentet maksimum point med en målscore på hele 17-0.

Hjemmeholdet startede kampen bedst, men det regnvåde og nyklippede underlag besværliggjorde dog betingelserne for begge hold. Som 1. halvleg skred frem bølgede spillet lidt frem og tilbage. Første scoring tilfaldt de hvidblusede, da Jeppe Olsen fra en spids vinkel gjorde det til 1-0. Frem mod pausen sætte udeholdet sig tungt på spillet, men det lykkedes dog hjemmeholdets defensiv at få reddet stormen af.

2. halveg startede som 1. sluttede, men stille og roligt arbejde Aunslev mandskabet sig tilbage i opgøret. Spillet blev igen mere sammenhængende og kæderne fandt sig til rette mellem hinanden. Offensiven begyndte at skabe flere chancer og med godt 10 minutter tilbage faldt kampens afgørelse, da Magne Thy Christensen gjorde det til 2-0. Selv samme Magne lukkede og slukkede opgøret med en flot scoring til 3-0 i de døende sekunder. Et skarpt træk mellem benene på en forsvarspiller efterfuldt af en kraftfuldt afslutning i det lange hjørne cementerede de 3 point.

Sejren kom i hus på baggrund af en super holdpræstation, hvor alle mand bidrog med 100 procent. Derudover blev der bygget yderligere på i det offensive spil og de personlige fejl blev holdt på et absolut minimum.

Næste gang holdet skal i aktion er søndag den 9. maj når FC Hjallese venter på udebane. Kampen fløjtes igang kl. 15.00.