Menu

Solen skinnede over Aunslev Stadion og det gode sammenhold

image
Lau Krogshede
02. juli 2017 kl. 14:09
Lørdag den 1. juli var der dømt sommercup og hygge på Aunslev Stadion.

På denne hjemmeside står der at Aunslev IF er østfyns hyggeligste fodboldklub. Det faktum skyldes ikke mindst de mange dejlige mennesker i og omkring klubben. Lørdag den 1. juli var mange af dem samlet til sommercup og efterfølgende sommerfest. Det blev til en fantastisk hyggelig dag og en ny tradition er derved født. 

Det danske sommervejr viste sig for en gangs skyld fra sin bedste side, da der blev fløjtet op til kampstart i de to puljer. I alt 10 hold var tilmeldt og efter nogle timer med masser af fodbold og gode kampe, kunne "Roséholdet" kåres som vindere efter en finalesejr over "FcViStjælerJeresDamer". "Hockey Hovederne" løb med 3. pladsen, mens forhånds favoritterne fra "Hjalmers Knast" måtte forlade turneringen efter golden goal i en uhyre tæt kvartfinale ;) Til de 3 hold på podiet var der flotte gaver sponsoret af KinoVino, Lauses Grill, Rema 1000 Langeskov, Aunslev Hallens Cafeteria, Nyborg Minigolf og Pizza King Nyborg.

Efter turneringen var der fællesspisning i teltet, og herefter fandt en række kåringer for sæsonen 2016/2017 sted. 1. holds træner Lars Hansen, som i dagens anledning havde fundet sommerskjorten og Hawaii kransen frem, kunne blandt andet hylde årets fighter, årets selvmål og årets skade.

Resten af aftenen (og natten) forløb med snak, ølbowling, dans og musik. Kort sagt blev der festet igennem og hygget på rigtig AIF manér.

Der skal lyde en stor tak til alle deltagerne, og ikke mindst til arrangørerne bag samt til dem der har hjulpet til i forbindelse med sommercuppen og sommerfesten. Der hersker ingen tvivl om at det var et yderst vellykket arrangement, som helt sikkert vil blive gentaget næste sommer. Forinden venter selvfølgelig den store afslutningsfest i Aunslev Forsamlingshus til november. Datoen for denne vil blive meldt ud inden længe.

Se billeder fra dagen her. Desuden var fotograf Michael Frank tilstede, hans pletskud kan ses her.

Alle AIF'ere og venner af klubben ønskes en rigtig god sommer og på gensyn til august, hvor bolden igen ruller på banerne i Aunslev.

- Formand Lau Krogshede