Menu

Senior opstartsfest og indendørsturnering

image
Lau Krogshede
07. januar 2019 kl. 18:33
Fodboldsæsonen 2019 skal sparkes igang på rigtig AIF manér og det kommer til at foregå lørdag den 26. januar

Selvom alle resultater i 2018 ikke lige gik vores vej, så er der stadigvæk et punkt hvor vi er ubesejret. Nemlig når det gælder om at hygge og holde en rigtig fest! Som optakt til den snartkommende forårsturnering sparker vi for alvor fodboldsæsonen 2019 i gang med en lille indendørsturnering og efterfølgende fest i cafeteriet. Både fodboldturnering og festivitas er for alle medlemmer, trænere, tidligere spillere, venner af klubben samt påhæng. Det hele kommer til at foregå lørdag den 26. januar.  

Dagens program

Kl. 15.00 - Indendørsturnering i Aunslev Hallen

Kl. 18.00 - Spisning i cafeteriet

Kl. 00.00 - Cafeteriet lukker og festen kan evt. fortsætte i klublokalet, byen eller andet steds :) 

Indendørsturneringen er for alle der ønsker at starte dagen med lidt motion og sved på panden. Holdene inddeles ved lodtrækning og der vil selvfølgelig være en lille præmie til dem som ender øverst på podiet. Kan man ikke lige finde indendørsskoene, skal man være velkommen til at kigge op og heppe eller sidde ved dommerbordet. Efter et par hyggelige timer og et velfortjent bad rykkes festen ind i cafeteriet, hvor Sanne vil servere lidt lækkert at spise. I løbet af aftenen skal årets spiller 2018 kåres, der vil være mulighed for et slag beerpong eller en svingom på dansegulvet. I løbet af hele dagen vil der være salg af diverse drikkevarer til rimelige priser.

Pris og tilmelding

Man tilmelder sig spisning ved at overføre via enten bankoverførsel (0814 8145614601) eller via MobilePay (28.77.77.65). Prisen er 100 kr. Der er i alt 35 pladser, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig indendørsturneringen, der kan man bare møde op.

Vel mødt til en hyggelig dag og en god fest :)