Menu

Senior afslutningsfest og indendørsturnering

image It's party time!
Lau Krogshede
14. oktober 2019 kl. 22:38
Fodboldsæsonen 2019 skal rundes af på rigtig AIF manér og det kommer til at foregå lørdag den 16. november

Fodboldsæsonen 2019 nærmer sig sin afslutning og det skal selvfølgelig fejres på behørig vis. Festlighederne vil føregår lørdag den 16. november, hvor en lille indefodboldturnering sparker løjerne igang. Efterfølgende er der julefrokost og kåring af årets spiller på 1. og 2. holdet. Alle er velkomne.

Dagens program

Kl. 15.00 - Indendørsturnering i Aunslev Hallen

Kl. 18.00 - Julefrokostbuffet og fest i klublokalet

Indendørsturneringen er for alle der ønsker at starte dagen med lidt motion og sved på panden. Holdene inddeles ved lodtrækning og der vil selvfølgelig være en lille præmie til dem som ender øverst på podiet. Kan man ikke lige finde indendørsskoene, skal man være velkommen til at kigge op og heppe eller sidde ved dommerbordet. Efter et par hyggelige timer og et velfortjent bad rykkes festen op i klublokalet hvor Sanne vil servere lækker julefrokostbuffet. Drikkelse medbringes selv.

Pris og tilmelding

Man tilmelder sig spisning ved at overføre via enten bankoverførsel (0814 8145614601) eller via MobilePay (28.77.77.65). Husk at skrive navn ved overførsel. Prisen er 100 kr. pr. deltager. Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 3. november.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig indendørsturneringen, der kan man bare møde op.

Vel mødt til en hyggelig dag og en god fest :)