Menu

Sejr over Nyborg, sponsorarrangement og arbejdsdag

image
Lau Krogshede
27. august 2017 kl. 21:07
Torsdag sejrede 1. holdet i lokalopgøret mod Nyborg, fredag var sponsorarrangement med ølsmagning i klubben og søndag trak et par friske gutter i arbejdstøjet og satte nye bander og den nye måltavle op.

2-3 sejren over Nyborg var efterårets første og de tre point kom i hus på et sejrsmål scoret af blot 17-årige Andreas Mortensen. Se fotograf Michael Franks pletskud fra kampen her.

Dagen efter løb det årlige sponsorarrangement for klubbens guld- og sølvsponsorer af stablen. Udover sponsorer deltog klubbens bestyrelse, trænere og holdledere samt æresmedlemmer. Efter ølsmagning leveret af Ørbæk Bryggeri stod der wienerschnitzel på menuen. Det blev til en rigtig hyggelig aften hvor æresmedlemmerne "Polle" og Knud Florczak fik overrakt en lille AIF-nål, som tak for mange års flot klubarbejde. Se billeder fra sponsorarrangementet her.

Ugen blev rundet af med arbejdsdag, hvor en række nye bandereklamer blev hængt op på stadion. Derudover blev den gamle måltavle udskiftet med en helt ny af slagsen. Se billeder fra opgraderingen af Aunslev Stadion her.