Menu

Ny træner til 1. holdet

image
Lau Krogshede
30. november 2017 kl. 14:15
Fra 1. januar 2018 overtager Morten Truelsen roret for klubbens 1. hold og kommer derved til at stå i spidsen for senior træningen fra den kommende sæson

Efter et ophold i Nyborg som assistenttræner for klubben herre senior 1. hold og ikke mindst som cheftræner for 1. holdet i kvindernes Albaniserie er Morten Truelsen igen at finde i Aunslev IF.  

Det overordnede mål er at tilføre 1. holdet og den øvrige seniortrup fornyet spilleglæde og bringe de gamle Aunslev dyder frem igen. Dette kan forhåbentlig resulterer i at holdet kan rykke et par pladser frem i tabellen og derved sikre overlevelse i serie 2.

Morten kommer til opgaven med stor motivation og vilje til at løfte humøret og sammentømrer holdet. Det skal være sjovt at spille fodbold i Aunslev IF. Derefter skal resultaterne nok komme!

Ovenstående er noget som både spillertruppen og bestyrelsen i høj grad efterspørger, og det er blandt andet de kvaliteter som Morten kan bidrage med. 

Med en ny træner på plads sættes alle sejl nu ind for at forberede opstartperioden til den kommende sæson bedst muligt. Planen for dette er Morten og bestyrelsen helt enige om, og begge parter er klar til at starte på en frisk og se på opgaven med positive øjne. Alle spillere i seniortruppen opfordres selvfølgelig til at gøre det samme. 

Det kræver endvidere at alle mand er villige til at trække i arbejdstøjet og give den en skalle når vi rammer februar. Der skal løftes i flok, men hvis der er noget vi kan i AIF, så er det netop at rykke sammen i bussen når det gælder!

Har folk spørgmål eller lignende er man velkommen til at kontakte både Morten eller bestyrelsen.