Menu

Julebold den 25. december

image
Lau Krogshede
11. december 2018 kl. 23:46
Alle AIF'ere og deres familier ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Traditionen tro er der julebold den 25. december

Julebold den 25. december - vi mødes i klubben kl. 10.30

Vi forstår at hygge i AIF, og i den forbindelse spiller klubbens traditioner en vigtig rolle. Derfor er der igen i år arrangeret julebold 1. juledag og selvfølgelig er ALLE er velkommen. Traditionen tro spiller vi ”ung mod gammel” og løjerne plejer at tage en god times tid.

Som altid spiller vi udendørs – uanset vind og vejr. Så husk varmt tøj og medbring gerne en gang at drikke, så vi efterfølgende alle sammen lige kan runde julekampen af i klublokalet.

Vi håber at se så mange som mulig – små som store, ung som gammel, dreng som pige.

Glædelig jul og godt nytår til alle AIF'ere

Der skal lyde en særlig tak til alle klubbens frivillige, som i det forgangne år har gjort et stort stykke arbejde, og på den måde er med til at få fodbolddagligdagen i Aunslev IF til at hænge sammen - dette til stor glæde og gavn for alle vores medlemmer. Ingen nævnt og ingen glemt.

Ligeledes skal der lyde en stor tak til klubbens mange sponsorer, som alle bidrager til at Aunslev IF forsat kan være et lokalt, sundt og socialt samlingspunkt for fodboldspillere i alle aldre.

En god og velfortjent julepause skal nu bruges på at tanke ny energi og lade batterierne op, så vi sammen kan vende tilbage i 2019 og forsætte de mange kampe der nu engang venter i lille fodboldklub - både på og udenfor banen. 

Glædelig jul og godt nytår til alle i og omkring klubben.


Mvh.
Lau Krogshede
Formand - Aunslev IF Fodbold