Den unge gule hær kunne ikke forhindre 6. sejr på stribe!

19. maj 2019 kl. 15:50
Lørdag eftermiddag gæstede klubbens 1. hold Birkende og det med endnu 3 point til følge

Birkende BK - Aunslev IF 2-4 (1-2)
Serie 3.2, pulje 4

Flere AIF'ere var i Parken og overvære en tæt pokalfinale på Store Bededag. Lørdag eftermiddag ventede der også lidt af en finale. Med en sejr var holdet så godt som sikret overlevelse, og da træner Lars Hansen igen udloddede en kasse øl i tilfælde af 3 sejre på stribe, burde motivationen ligge skyhøjt.

I kampens indledning skiftedes holdene dog til at dominere. AIF'erne havde vanskeligheder med at fastholde bolden og dommeren, med den noget utraditionelle kommunikationsform, var meget hurtig til at varsle kort i nær fremtid, hvis man ikke ændrede adfærd på banen.

Enkelte gange lykkedes det gode kombinationsspil og man drev hurtigt bolden frem over midten og kom til løse chancer.

Det blev en dødbold, der skulle sætte holdet igang, og Anders Florczak, der blev kampens helt store oplevelse, sendte via overliggeren og målmandens ryg, et frispark i kassen til 1-0. Der var på dette tidspunkt spillet godt og vel en halv time.

Føringen kom dog ikke til at stå længe, for blot 5 min efter, blev forsvaret trukket fra hinanden og en tværbold kom I to omgange i mål.

Gæsterne slog dog tilbage inden pausen og igen var Anders Florczak på færde. Et veludført fripark af Jesper Elgaard, fandt holdkammeraten tæt under mål, der med et glidende touch, sendte bolden i nettet til 2-1.

Et hattrick kunne også være sat på tavlen få minutter efter, da en meget lignende situation udspillede sig - denne gang endte målmanden dog som vinder af sekvensen.

I stedet for 3. mål i kampen, måtte Anders Florczak, kort inden pausen, indkassere et gult kort for en grov tackling.

10 mod 11 var udgangspunktet for AIF'erne, da man tog hul på de sidste 45 minutter. De første 10 minutter kom holdet dog fint igennem, og endnu engang, var man farlig på opgiversparket fra Sebastian Pedersen, der røg igennem Birkendes forsvar og udløste en stor chance til Oliver Laursen. Målmanden fik dog desværre skrabet bolden til sig, inden det var for sent - et mindre mirakel, at stillingen ikke blev 3-1!

Føromtalte spiller, skulle blive farlig i løbet af 2. halvleg og blev noteret for to fuldtræffere. Først sendte Oliver Laursen kuglen over målmanden efter en vellykket dribletur og senere serverede Anders Florczak, der I samme moment, blev sparket ned, bolden til angriberen, der på ny fandt nettet.

Birkende havde dermed ryggen mod muren, men med et kvarter tilbage af kampen, gav et klodset straffespark, alligevel kampen lidt spænding.

AIF'erne var dog kloge med bolden i slutminutterne, og i de varme omgivelser, gjorde fornuftige pasninger det muligt, at skabe en stribe farlige situationer - bolden fløj praktisk talt om ørerne på hjemmeholdets keeper, dog uden at det endte med en veludført afslutning.

Dermed endte forestillingen 4-2 til Aunslev og mens man I omklædningsrummet, fik kølet sig ned med kolde øl, tikkede beskeden ind om, at Fraugde såmænd havde besejret topholdet Kerteminde med 2-1 på et sent vindermål.

Det betyder, at der med stor sandsynlighed, venter en direkte kamp om 1. pladsen lørdag d. 1. juni. Optakten til denne spændende begivenhed, bliver kampen mod Søllinge tirsdag d. 28. maj.