Menu

448 dages forbandelse brudt

image
Lau Krogshede
09. september 2018 kl. 12:28
Det er efterhånden et godt stykke tid siden at klubbens 2. hold har kunne sætte 3 point på kontoen. Lørdag middag blev det faktum dog ændret.

Forud for lørdagens lokalopgør mod Langtved kunne seneste sejr for klubbens 2. hold dateres tilbage til 18. juni 2017, hvor et noget tømmermændsramt Kerteminde hold blev sendt hjem med et 3-1 nederlag. Efteråret 2017 bød på lutter nederlag, og trods to uafgjorte og flere tætte kampe blev det heller ikke til en sejr i den forgangne forårssæson. Det seneste års dårlige resultater har dog ikke skræmt folk væk fra holdet. Tværtimod har man oplevet en massiv tilgang i foråret og igen her forud for efterårssæsonen. 

Kampen mod Langtved blev vundet med hele 8-4 og selvom "Hvem var det der vandt idag?"-sangen næsten var gået i glemmebogen, så kunne den efter de 90 minutter med garanti høres på de meste af østfyn. Dermed var 448 dage uden 3 point et overstået kapitel.   

Målene blev scoret af Rasmus Wang (3), Mikkel Andersen (2), Thomas Dalsgaard (1), Lars Buchwald (1) og Mikkel Wøjcik (1).

 

2 x hattrick på Aunslev Stadion

Efterfølgende var det 1. holdets tur til at skulle i aktion. Også her ventede et rigtigt lokalopgør, da de rødblusede fra Ullerslev lagde vejen forbi. Endnu engang blev det særdeles underholdende og målrigt, da de i alt 10 scoringer fordelte sig i 6-4 favør til hjemmeholdet. Med 3 scoringer af Rasmus Larsen var dagens andet hattrick på Aunslev Stadion en realitet. Unge Kristian Dybdahl kunne notere sig 2 flotte kasser. Sidste scoring var et selvmål af udeholdet. Også på 1. holdet har man henover sommeren oplevet en flot tilgang af nye unge spillere. Flere af dem havde uden tvivl en stor andel i de 3 point.

Alt i alt en rigtig god AIF-dag med to flotte sejre, masser af god fight og positiv tone, og ikke mindst en super opbakning på sidelinjen. For begge hold vedkommende venter der helt sikker flere point i de kommende kampe.