image
Lau Krogshede
26. april 2021 kl. 17:37
Aunslev IF - Chang (3) 3-2 (2-2)

Aprilvejret viste sig fra sin bedste side da Aunslev Stadion søndag formiddag lagde græstæppe til forårsturneringens tredje kamp. Efter en svær sæsonstart med nederlag i de to første kampe samt et tidligt exit fra Sydbank Pokalturneringen, skulle holdet forsøge at hente årets første sejr. Modstanderen til dagens opgør var Odense-klubben Chang.

Hjemmeholdet startede første halvleg bedst og fik lagt et fint pres på gæsterne, som lige skulle finde sig til rette på det lidt ujævne underlag. Efter 20 minutters spil faldt kampens første scoring da Kristian Pinderup bragte gæsterne i front. Blot fem minutter senere udbyggede Frederik Kristiansen føringen til 0-2.

Kampens andet mål blev for alvor et wakeup-call for de hvidblusede. Der var nu kun en vej frem og det var på med arbejdstøjet! Reduceringen faldt efter en halv times spil da Mads Riis fandt en fri Oliver Laursen, som sikkert kunne sparke bolden i kassen. Målet gav hjemmeholdet blod på tanden og kort før pausefløjtet tog Morten Florczak chancen fra distancen. Med et følt langskud og en målmand på mellemhånd sejlede bolden i nettet og udligningen var en realitet.

Der var derfor stor grund til optimisme inden de sidste 45 minutter. Anden halvleg blev en meget jævnbyrdig affære, hvor spillet bølgende frem og tilbage. Efter at have overlevet en undertalsperiode på 10 minutter som følge af et gult kort til Mads Andersen, faldt kampens afgørelse da Sebastian Pedersen steg til vejrs og med ryggen mod mål fik dirigeret bolden forbi gæsternes målmand.

Sejren blev grundlagt på en flot holdpræstation med lig dele god fight, hårdt arbejde og masser af positiv team spirit. At de tre point tilfaldt hjemmeholdet, var derfor fuldt fortjent. Altid hårdt arbejdende Sune Nielsen blev efterfølgende valgt som kampens spiller. Næste gang holdet skal i aktion er lørdag den 8. maj når Brylle/Tommerup venter på udebane.