image På en fredag aften, hvor regndråberne som den eneste part på Aunslev Stadion ikke blev fuldtallige og solen istedet tittede frem, tog Lars Hansens tropper mod sin gamle klub fra Odense forstaden
Thomas Florczak
12. maj 2019 kl. 17:13

Serie 3.2, pulje 4
Aunslev IF - Fraugde IF 2-1 (1-1)

Hjemmeholdet kom bedst fra land og det var helt efter taktik og eget ønske. Flere gange kom man til baglinjen og sendte indlæg tværs gennem feltet - desværre var der ingen modtager på bolden. Derudover, sendte man også trusler afsted fra distancen - dog i den halvforkølede afdeling.

Gæsterne kom langsom bedre og bedre med og midtvejs i 1. halvleg, bragte de sig foran. Ikke at det var Fraugde selv, der som sådan havde fået overtaget, men et mindre forsvarskoks, resulterede desværre i, at en sløj skudchance, krybbede sig over målstregen.

Efter at have sundet sig, var hjemmeholdet igen med I kampen og en håndfuld minutter efter 0-1 målet, blev der bragt balance i regnskabet, da anfører Jesper Christensen, kanonerede en nedfaldsbold fra et hjørnespark op i nettaget.

2-1 kunne det også være blevet i løbet af de første 45 minutter, da Oliver Laursen på en dribletur, fik rundet målmanden og sendte bolden mod et tomt mål. Desværre nåede en kvik forsvarsspiller at spærre vejen i tide, og så måtte man nøjes med et hjørnespark.

Stillingen holdt til pausen, og så kunne trænerteamet justere lidt på de taktiske knapper.

Straks da dommeren satte 2. halvleg igang, var Aunslev spillerne parate, og blev atter og uden de store anstrengelser, belønnet med et hjørnespark efter opgiversparket - det var 4. af slagsen på 5. forsøg!

Holdet blev kort efter reduceret til 10 mand i 10 minutter, da Kristian Lykke ragede et gult kort til sig.

Pasningsspillet og fighten var dog så godt hos hjemmeholdet, at man overlevede undertalsperioden og det var i hele 2. halvleg, ret begrænset, hvad udeholdet fik kreeret over midterlinjen.

Med godt 20 minutter tilbage af opgøret, drev højrebacken Mikkel Boye bolden frem og efter at have kørt slalom mellem et par modstandere, sendte han et frisk skud mod gæsternes mål. Målmanden stødte bolden ud i siden af feltet, og her kom Mikkel Drøge stormende og sparkede kuglen retur - 2-1 til Aunslev!

I slutminutterne var der gode muligheder til Allan Mikkelsen og Nicklas Ringelstein, men som i de 3 forgående kampe, kunne føringen ikke udbygges og så endte det altså for 4. gang i træk med en 2-1 sejr!

Det betyder, at holdet på nuværende tidspunkt fører rækken foran Kerteminde, der dog har 2 kampe i hånden. Det er netop havnebyen, man mangler at møde som sidste hold på hjemmebane d. 1. juni, hvor både 2. holdet og Old boys ligeledes spiller på stadion.

Inden da, står den i næste runde på en udebanetur til Birkende lørdag d. 18. maj. kl. 15:00.

Kampens spiller blev Sebastian 'Basse' 'Bogø' Pedersen.